Landsväg
Lammhultcyklisterna preview

Lördagsturen info

Lördagsturen 2022 har premiär 9 april. Välkommen som medlem att delta!

Lammhultcyklisternas Lördagstur har säsongspremiär i mitten av april och brukar hålla på till mitten av september. Starten går klockan 09:00 från parkeringen vid ACTIC på Owe Johnssons väg, med samling 08.45 för genomgång. Kontrollera för ev ändringar i kalendern eller på Facebookgruppen Lammhultcyklisterna.

Avsikten är att köra två olika längder med ledare per tillfälle, men kan begränsas av tillgång till ledare. Den kortare rundan är på 6-8 mil, och den längre på cirka 10-12 mil. Båda har en inplanerad fikapaus ungefär halvvägs, om möjligt på samma ställe.

Beroende på hur många deltagare som dyker upp kan cyklisterna delas upp i flera grupper med olika rullsnitt. Den korta rundan håller 26-28 km/tim, medan den längre delas upp i två grupper, 28-30 km/tim samt 32+, i mån av ledare för bägge. För att få ut så mycket som möjligt av turen bör man vara van att cykla i klunga och deltagit på Måndagsturen.

Vilken runda som kommer att köras respektive lördag meddelas på klubbens Facebookgrupp "Lammhultcyklisterna" under den aktuella veckan.

Lördagsturen är öppen för klubbmedlemmar.

Md bild barncancerrunda 2018
En av 2018 års lördagsturer gick till Pannkakshuset i Tolg där intäkterna från samtliga cyklister skänktes till Barncancerfonden
Md lf logo fastighetsformedling vanster
Md cykel  fritidscenter 1
Md rydhs
Md v xj cykelservicelogo02
Md estvalls logga
Md lantcafe jubileumslogo 22589
Md moheda supermarket
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub