Måndagsturen
Lammhultcyklisterna preview

Historik

Historik

Måndagsturen startades av Jimmy Bodin 2010 för att främja cyklingen som träning och för att få cyklister att börja träna tillsammans. Tanken med måndagsturen är inte att det skall vara en träning för tävling utan en träning med ett stort socialt inslag. Jimmy beskrev nog innebörden bäst med begreppet "Feelgood rundor"

Under året 2011 började fler och fler cyklister upptäcka måndagsturen och vi har samlat en del historik från det som du kan läsa på vår sida Måndagsturen 2011. Efter att Jimmy flyttat till Örebro i Juli 2010 tog Tony Långström ett stort ansvar för att det fungerade så bra som det gjorde och är en stor del i att måndagsturen har växt så mycket som det har gjort.

När vi Lammhultcyklisterna tog över ledarskapet av Måndagsturen 2012 så tog Lammhultcyklisterna ansvaret för att se till att det fungerade praktiskt när över 100 cyklister skall komma iväg på träning. Flera medlemmar hjälpte till med att hälsa alla välkomna och ordna upp så att flöt på smidigt.

Kuriosa, Växjö Cykelmotionärer startade 1979 en "Måndagstur" tyvärr vet vi inte mer om detta om ni har information så ta gärna kontakt med oss.

Md cykel  fritidscenter 1
Md rydhs
Md bikebrotherslogo
Md v xj cykelservicelogo02
Md estvalls logga
Md ojaby logo small
Md lantcafe jubileumslogo 22589
Md moheda supermarket
Md actic
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub