Tjejklungan
Lammhultcyklisterna preview

Upptaktsmöte

Publicerad 2018-02-07 14:04
Info från mötet

Hej på er!

Ni som inte hade möjlighet att vara med igår på mötet...
Här kommer lite kortfattat vad vi kom fram till.

Vi kommer fortsätta köra våra träningar på onsdagar med start kl 18.30. Platsen är den samma, Vattentornet Teleborg. Alla var överens om att det var en bra plats att utgå ifrån eftersom det inte är så mkt trafik där. Första träningen blir 2 maj

Önskemål om att köra en eller flera längre rundor med fikastopp. Detta skulle bli på en lördag eller söndag. Information läggs ut här som ett evenemang så håll ögonen öppna.

En mekkväll bokades, den 25/4 kl. 18.30 på Öjaby Herrgård. Även detta läggs ut som evenemang. Men skriv in datumet redan nu!

MTB-träning kom också upp som önskemål. Flera av oss har både mtb och racer och skulle vilja träna mer på mtb. Beroende på runda kan man givetvis hänga på med en hybridcykel eller cykel cross (CX). Läggs ut som evenemang.

Bjuda in en gästtränare för att inspirera och ge tips på teknik mm kanske hålla föreläsning om träning och kost. Förslag, Jessica Clarén Detta skulle i så fall göras som ett event för alla medlemmar i klubben och som deltagare skulle man få betala för att vara med. Men det tyckte alla på mötet var ok. Inget är bestämt, men kom gärna med input vad DU tycker om detta.... Skulle det vara en rolig upplevelse som vi ska jobba vidare på?

Önskemål om att göra något tillsammans där man förenade både att vi cyklar tillsammans och har trevligt umgänge över en bit mat och dryck. Som ett alternativ om man inte har möjlighet att följa med på klubbens läger tex. Klubbmästerskapet kom på tal som ett sånt tillfälle och att alla uppmanades att verkligen vara med just för att få träffas och umgås.

Vi informerade om att vi kommer köra Tjejvättern tillsammans och att Ulrika Olsson och Therese Svensson åker med som ledare. Vi har en anmälningskod som man ska använda sig av. Den får man av Therese.

Önskemål kom fram om att försöka få ihop klungor som kan köra tillsammans på Kronobergstrippeln, klubbens egna lopp. Det kommer skapas evenemang till varje lopp där man kan gå in och anmäla sitt intresse så man kan hitta andra att köra med.

Vi uppmanade att man mer än gärna lägger ut i gruppen om man tänker ge sig ut på en runda så fler får möjlighet att hänga på.

Vi påpekade återigen att vårt mål med tjejklungan är att man tillslut ska känna sig mogen att vara med på Måndagsturen. Här kom det fram många bra tankar och idéer. Det skulle tex vara bra med en "nybörjarklunga" och att man skulle vara tvungen att köra minst 1 gång i den innan man fick gå med i vanliga Måndagsturen. Vi tar med oss detta vidare till bla styrelsen.

Ja, det blev ett långt inlägg men jag tror att flera av er vill veta vad vi kom fram till.. Som jag sa till de som var med på mötet, kommer ni på något som ni vill göra/förändra/tipsa ja vad som, tveka inte att höra av er till någon av oss ledare.

Trevlig helg!!
/Ulrika

Md 27913142 2099615883396811 4842279913761199184 o
Md cykel  fritidscenter 1
Md rydhs
Md bikebrotherslogo
Md v xj cykelservicelogo02
Md estvalls logga
Md ojaby logo small
Md lantcafe jubileumslogo 22589
Md moheda supermarket
Md actic
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub