Lammhultcyklisterna preview

Licenser

Tävlingslicens
OBS! Informationen nedan kan vara inaktuell. Sök efter aktuell information hos Svenska Cykelförbundet.

Du ansöker du och betalar din licens direkt i www.swecyclingonline.se. Inga licensbetalningar ska längre göras till SCF bankgirokonto.

Får du upp ett meddelande om att det saknas ett UCI-ID? Mejla då omgående till kansli@scf.se – ange UCI-ID i ämnesraden. Skriv endast namn, föreningstillhörighet och födelsedata och att du saknar UCI-ID. Vi skickar löpande uppgifterna till UCI som sedan återkopplar med ett individuellt UCI-ID. Gör detta i god tid, för närvarande tar detta minst två veckor. Läs mer om UCI-ID här.

Ansök om licens


…som cyklist:
Du måste vara medlem i en SCF-ansluten förening och registrerad med en aktuell epost-adress i föreningens register i IdrottOnline.

Stämmer ovan kan du ansöka om licens:

  1. Gå in på www.swecyclingonline.se och klicka på logga in uppe i det högra hörnet.
  2. På första raden skriver du in din e-postadress (samma adress som i föreningens medlemsregister). Lämna rad två blank.
  3. Välj idrotten Cykel och klicka på texten "Jag har glömt mitt lösenord/Jag är ny användare".
  4. Följ instruktionen som du får via mejl för att skapa ett eget lösenord. Kommer du inte vidare i detta skede, läs manualen.
  5. Gå tillbaka till inloggningsvyn och logga in med dina nya inloggningsuppgifter. Nu ser du en ikon med ditt namn längst till höger på skärmen. Klicka på namnet och välj "Licenser".
  6. Ansök om din licens. Du som ska delta i internationella tävlingar behöver ett "fysiskt licenskort" som du också beställer här, foto krävs för det fysiska kortet. Bekräfta din beställning.
  7. Betalning sker via kort eller faktura. Svenska Cykelförbundets bankgironummer gäller inte längre för betalning av licens.
  8. En pdf-kopia av ditt licenskort skapas och återfinns på din sida i SWE Cycling Online.
  9. Har du beställt ett fysiskt kort skickas det med PostNord inom cirka fem dagar från godkännandet. Ditt utlandstillstånd ligger som en pdf-fil på din sida.

Läs mer om tävlingslicensen i SCF tävlingsregler del 1 (sid 4 och framåt)

Avgifter

Licensavgiften varierar beroende på licenstyp, För internationella tävlingar krävs uppvisande av ett fysiskt licenskort som du beställer i samband med licensansökan. Kortet kostar 100 kronor och inkluderar ett utlandstillstånd giltigt hela kalenderåret för hela världen.

Har du frågor kontakta kassor@lammhultcyklisterna.com


Mvh
Lammhultcyklisterna

Klicka på denna länk för att komma till sidan för tävlingsanmälan

Vi rekommenderar att alla cyklister (Även du som inte skall tävla) att lösa en baslicens som innehåller en försäkring: Den kostar 300 kr.
Folksams försäkringsinformation.

Md lf logo fastighetsformedling vanster
Md logga cykelcenter 2
Md tra ningsfabriken logo
Md atteviks
Md moheda supermarket
Md estvalls logga
Md lantcafe jubileumslogo 22589
Md rydhs
Md v xj cykelservicelogo02
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub