Lammhultcyklisterna preview

Faktura medlemsavgift

Publicerad 2018-03-12 17:03
Alla medlemmar med kompletta uppgifter i registret har nu fått faktura.

Hej alla glada cyklister!

Alla som var medlemmar med kompletta uppgifter i vårt register 2017 har nu fått en faktura via mail på 2018 års medlemsavgift.

Nya medlemmar eller medlemmar som inte fått faktura på grund av ofullständiga uppgifter i vårt register eller liknande ska gå in på vår hemsida http://www.lammhultcyklisterna.com/ och fylla i formuläret för nya medlemmar så skapas en faktura. Finns under medlemskap.

Målet är att alla betalningar till klubben har en faktura som underlag. Detta för att lättare kunna sköta administrationen och slippa leta efter avsändare till olika summor som kommer in på kontot. Fakturor kan i dagsläget betalas med bankgiro eller Swish.

För att komma åt "Mina Sidor" och medlemsinformation behöver du skapa ditt konto. Här administrerar du själv dina uppgifter. Här hittar du också ditt medlemskort (gå in under "mobil"). Medlemskortets layout kommer att ändras.

Obs!Viktigt att ange samma e-postadress som redan finns i medlemsregistret för att kontot skall kopplas ihop med dig som medlem.

Har ni frågor kring medlemshanteringen kontakta: kassor@lammhultcyklisterna.com

Leif Andersson, kassör

Md lf logo fastighetsformedling vanster
Md logga cykelcenter 2
Md tra ningsfabriken logo
Md atteviks
Md moheda supermarket
Md estvalls logga
Md lantcafe jubileumslogo 22589
Md rydhs
Md v xj cykelservicelogo02
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub