Landsväg
Lammhultcyklisterna preview

Träningsläger 2022

Md bild tra ningsla ger

Välkommen till Träningsläger 2022

Återigen arrangeras ett Landsvägsläger efter två år av covid. I år har vi valt att lägga lägret i Kalmar, där vi kommer få hjälp med guidningen av medlemmar från Team Kalmarsund Cykel. Bor och äter gör vi på Scandic Hotel Väst i Kalmar.

Datum för lägret är 6-8 maj. I priset ingår boende i dubbel- eller enkelrum, frukost lördag och söndag, kvällsmåltid fredag och lördag kväll, inkl ett glas vin, en öl eller alkoholfritt alternativ . Priset för detta, efter att klubben sponsrat varje deltagare med 300 kr för boende + 2 middagar, är 750 kr för del i dubbelrum och 1600 kr för enkelrum (begränsat antal). Tillkommer gör kostnader för fika/lunch på lördag och söndag samt resan till och från Kalmar.

Den preliminära planen är att vi kommer köra i tre olika fartgrupper, 28-30, 30-32 & 33+. Naturligtvis går det utmärkt att byta mellan grupperna under helgen.

För att du ska få ut så mycket som möjligt av lägret bör du vara bekant med att cykla i klunga och kunna hålla ett rullsnitt på ca 28 km/h i 10 mil.

Tanken är att vi kör en kortare runda, 5-6 mil, på fredagseftermiddagen. Lördagens runda blir längre, ca 12 mil och söndagen ca 7-8 mil. Mer information om tider och rutter kommer att skickas ut längre fram.

Du gör din anmälan via någon av länkarna nedan. Sista anmälningsdag är den 31 mars.

Anmälan del i dubbelrum

Anmälan enkelrum

Självklart följer vi FHM rekommendationer och skulle vi behöva ställa in lägret återbetalas anmälningsavgiften.

Har du frågor om lägret kan du maila dessa till lotta.grahn73@gmail.com

Med vänliga hälsningar lägerkommittén

Per Johansson, Anders Petersson & Lotta Grahn

Md lf logo fastighetsformedling vanster
Md cykel  fritidscenter 1
Md rydhs
Md v xj cykelservicelogo02
Md estvalls logga
Md lantcafe jubileumslogo 22589
Md moheda supermarket
Md actic
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub