Landsväg
Lammhultcyklisterna preview

Träningsläger

Träningsläger 2018


Träningsläger Helsingborg 27-29 april, anmälan har öppnat

Lammhultcyklisternas preliminära program under träningslägret

Anmäl dig här


Fredag:

Samling vid Actic, Hejargatan på väster för samåkning och avfärd kl. 13.30 till Helsingborg, beräknad körtid via Ljungby 2 timmar, sträcka 18 mil. Meddela i tid om ni inte kommer dit. Använd P-platserna vid Arenastaden.

Ankomst Helsingborg ca 15.30 för incheckning på Scandic Helsingborg Nord, Florettgatan 41, 257 67 Helsingborg. Det går bra att komma fredag kväll eller lördag morgon också. En fredagskvällstur på cykel för de som vill och för övriga fri tid.

Lördag:

Frukost mellan kl. 06.30-10.00

Kl. 10.00 cyklar vi från Scandic mot Kullabygden och runt den. Vi tar ett fika/lunch stopp på det berömda stället "Flickorna Lundgrens cafe" och sen fortsätter vi mot dagens utmaning Kullens fyr, vid den gamla badorten Mölle. Sen fortsätter vi hemåt mot Helsingborg. När vi kommit hem så är det egen tid fram till middagen på kvällen. Gemensam middag på kvällen kl. 20.00

Söndag:

Frukost mellan kl. 06.30-10.00

Efter frukosten checkar vi ut från rummen för sista utcheckningstiden är kl. 12.00. Vi har tillgång till ett antal rum för duschning och ombyte efter cykelturen.

Kl. 10.00 cyklar vi mot Söderåsen och dess omgivningar (naturreservat) och vårt fikastopp tar vi på "Lotta på Åsen" ett känt cykel fik i Skåne. Sen fortsätter vi rundan.......När vi kommer hem så är det fri tid och man väljer själv var och när man vill äta sin lunch och när man vill åka hem.

OBS! Du som anmäler dig ska vara minst 18 år och van vid att köra i klunga. 3 olika hastighetsgrupper under helgen: 28 km/h, 30 km/h och 32 km/h i snitthastighet.

Frågor: mailto:aktivitet@lammhultcyklisterna.com

Anmäl dig här

Välkomna till ett "feelgood" läger i Helsingborg /Lägergruppen

Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker2
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub